Egy festmény, egy kollázs, egy installáció vagy egy tárgy elkészítése számomra élmények és emlékek fonalainak és darabjainak egy egységgé való összeillesztése, amely később egy ránézésre visszaadhat mindent, amit beletettem. Tulajdonképpen a nekem fontos emlékeket, történteket, gondolatmeneketet konzerválom ezekben a tárgyakban, hogy következő dolgoknak adjak helyet magamban. Egy kiállítás számomra a triggerek utolsó beindítása. Innentől kezdve önállóan mozognak az eddig engem támogató emlékek, helyet találva Bennetek.


ONLINE TÁRLATVEZETÉS (AZ OLDALON A KIÁLLíTOTT KÉPEK RÉSZLETEI LÁTHATÓAK): http://complexblank.org/vantarlat

VAN GYEREKSZOBÁM.

A kiállítótér a szobám egyszerűsített mása. A kiállított tárgyak, melyek nagy része keretezett fotó, kollázs vagy festmény, ily módon saját terükben kerülnek kiállításra, abban a térben, melyben létrejöttek. A kiállításon található tárgyak némelyike sokkal direktebb, vagy pont, hogy indirektebb módon adhat újabb gondolatokat a nézők számára, nem megkérdőjelezve, hogy egy fotel mennyi emléket és teóriát hozhat elő. Képeim többségével igyekszem megállásra és gondolkodásra bírni az érdeklődőket. Ez a megállás nem föltétlen fizikailag történik, de mindenképpen egy, az előzőhöz képest másféle továbbhaladás követi.

A kiállítást elektronikus formában megnyitja: Várady Sára

Élőzene: Keleti Andris (colorStar)

Szeretnék külön köszönetet mondani Ficsor Mártonnak a tudásért és a képeiért, amiket fölhasználva előrébb jutottam az általam fontosnak tartott irányba.

Kurátor: Untsch Kata
Megnyitó: 2017. január 16., 19:00
A további napokon délután 4 és este 8 között látogatható.
Helyszín: Labor Budapest (Képíró utca 6.)

Szeretettel várunk mindenkit!!!!

backblack